Logo Notenboom Sloop & Grondwerken

5.0/5 beoordeeld door klanten

GRONDWERK HOEKSCHE WAARD

UW PARTIJ VOOR GRONDVERZET, GRAAFWERK EN ANDER GRONDWERK IN DE HOEKSCHE WAARD

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten grondwerk, grondverzet en graafwerk voor uw projecten in de Hoeksche Waard en omstreken; o.a. in Maasdam, Nieuw- en Zuid-Beijerland, Heinenoord, Goudswaard, Piershil, Westmaas, Klaaswaal, Mijnsheerenland en Puttershoek. 

Zo creëren wij een solide basis voor verdere ontwikkeling. Altijd met onze focus op kwaliteit en aandacht voor de specifieke behoeften van de klant.

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

OF ONTVANG SNEL GRATIS & VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE:

“Hele goede aannemer!  Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Heel tevreden.”
Jitske Vrolijk

REVIEWS

Wat onze klanten over ons te zeggen hebben:

Pols, Oud-Beijerland
Pols, Oud-Beijerland
Read More
Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z. Had er geen omkijken naar. Ze hebben ook de bestrating gelegd.
Anoniem
Anoniem
Read More
De offerte was was duidelijk en tegen een goede prijs. De werknemers waren zeer vakkundig en secuur. We zijn super tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Complimenten..
Merel, Maasdam
Merel, Maasdam
Read More
Erg snelle reactie, prettige samenwerking. Goed overleg mogelijk en keurig uitgevoerd werk.
Jitske Vrolijk
Jitske Vrolijk
Read More
Hele goede aannemer! Hij communiceert kort en duidelijk. Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Wij waren heel tevreden.

GRONDVERZET, AFVOER en AANBRENG

DIVERSE SOORTEN GRONDWERK in de Hoeksche Waard

Wij zijn de specialist in (voorbereidend) grondverzet, -afvoer en aanbreng in de Hoeksche Waard. Hieronder valt onder andere:

VERZETTEN EN EGALISEREN VAN GROND EN ZAND

Wij verzetten graag uw grond voor elk project in de Hoeksche Waard, groot of klein, om ervoor te zorgen dat elke vierkante meter weer perfect is voorbereid op de volgende stap. Ook egaliseren we kavels en terreinen.

GROND AFVOEREN

Door effectieve planning en uitvoering verzorgen wij een snelle en nauwkeurige verwijdering van oud of overtollig grond, wat past bij uw schema zodat uw project ongehinderd voortgang kan vinden.

VERHARDINGSMATERIALEN AANBRENGEN

Wij brengen verhardingsmaterialen aan van topkwaliteit, waardoor we duurzame en robuuste oppervlakken creëren die bestand zijn tegen zware belasting en alle weersomstandigheden.

SPIT- EN GRAAFWERK

KWALITATIEF SPITWERK, GRAAFWERK en GRONDBEWERKING IN DE HOEKSCHE WAARD

Ons grondverzetbedrijf excelleert in het professioneel en op maat uitvoeren van verschillende soorten nauwkeurig spitwerk, graafwerk en grondbewerking in de Hoeksche Waard. Dit hebben we onder andere gedaan in; Westmaas, Klaaswaal, Nieuw- en Zuid-Beijerland, Piershil, Maasdam, Goudswaard, Mijnsheerenland, Puttershoek en Heinenoord. Denk hierbij aan:

HET OMSPITTEN EN OMGRAVEN VAN BOUWKAVELS EN TUINEN

Wij verzorgen een grondige voorbereiding van uw bouwkavel of tuin, waarbij we de bodem zorgvuldig omspitten en omgraven om een optimale basis te leggen voor verdere ontwikkeling of beplanting.

UIT- EN ONTGRAVEN VAN BOUWKUIPEN EN CUNETTEN

Ook houden wij ons bezig met het uit- en ontgraven van bouwkuipen en cunetten, waarbij we zorgen voor een snelle doorlooptijd met oog op de veiligheid en structuur van de omliggende grond.

AANLEG RIOLERING EN LEIDINGWERK

VAKKUNDIGE AANLEG VAN MATERIALEN EN LEIDINGWERK IN DE HOEKSCHE WAARD

Ook kunnen wij de volledige aanleg van riolering en leidingwerk in de Hoeksche Waard verzorgen, met alles wat daarbij komt kijken. 

AANLEG RIOLERING

Wij bieden een complete service voor de aanleg van rioleringssystemen om betrouwbare afwatering te garanderen voor zowel stedelijke als landelijke projecten.

AANLEG LEIDINGWERK

Met kwalitatief hoogstaande materialen en technieken verzorgen wij ook een naadloze installatie van gas- en elektriciteitsleidingen, waarbij we een veilige en efficiënte distributie prioriteren.

Luchtfoto van de Hoeksche Waard

HOEKSCHE WAARD

In de omgeving van DE HOEKSCHE WAARD

Ligging Hoeksche Waard

De Hoeksche Waard is bereikbaar via belangrijke verkeersaders zoals de N217, die aansluit op de A29 naar Rotterdam, de A16 richting Dordrecht, en de N3. Andere cruciale wegen zijn de N489 en N488, die lokale verbindingen faciliteren. Connexxion biedt openbaar vervoer met diverse buslijnen, waaronder de 166, 176, 667, en 718.

Plekken in Hoeksche Waard

  • Boerderij Mariënhof, Hoeksche Waard
  • Korendijkse Slikken, Hoeksche Waard
  • Molen Windlust, Hoeksche Waard
  • Museum Hoeksche Waard
  • Natuureiland Tiengemeten, Hoeksche Waard
  • Recreatieoord Binnenmaas, Hoeksche Waard

CONTACT

Ons toegewijde team gaat graag voor u aan de slag

Neem contact op met ons grondverzetbedrijf voor verdere vragen, advies of een offerte op maat. 

Bel of mail ons, of laat een bericht achter bij het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

“Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z.”Pols, Oud-Beijerland