Logo Notenboom Sloop & Grondwerken

5.0/5 beoordeeld door klanten

SLOOPBEDRIJF HOEKSCHE WAARD

KWALITATIEF SLOOPWERK IN DE HOEKSCHE WAARD E.O. VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Ons sloopbedrijf in de Hoeksche Waard biedt uitgebreide en professionele sloopwerkzaamheden voor diverse projecten in de gehele Hoeksche Waard en omstreken; waaronder Nieuw- en Zuid-Beijerland, Maasdam, Goudswaard, Piershil, Westmaas, Heinenoord, Mijnsheerenland, Klaaswaal en Puttershoek. 

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

OF ONTVANG SNEL GRATIS & VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE:

“Hele goede aannemer!  Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Heel tevreden.”
Jitske Vrolijk

REVIEWS

Wat onze klanten over ons te zeggen hebben:

Pols, Oud-Beijerland
Pols, Oud-Beijerland
Read More
Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z. Had er geen omkijken naar. Ze hebben ook de bestrating gelegd.
Anoniem
Anoniem
Read More
De offerte was was duidelijk en tegen een goede prijs. De werknemers waren zeer vakkundig en secuur. We zijn super tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Complimenten..
Merel, Maasdam
Merel, Maasdam
Read More
Erg snelle reactie, prettige samenwerking. Goed overleg mogelijk en keurig uitgevoerd werk.
Jitske Vrolijk
Jitske Vrolijk
Read More
Hele goede aannemer! Hij communiceert kort en duidelijk. Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Wij waren heel tevreden.

BETON & VLOEREN

Beton laten verwijderen of uw vloer eruit laten slopen in de HOEKSCHE WAARD e.o.

Bij ons sloopbedrijf zijn we bedreven in het grondig en efficiënt verwijderen van beton en alle vloertypen uit panden, tuinen of andere ruimtes in de Hoeksche Waard. U kunt erop rekenen dat wij elk soort sloopklus professioneel voor u uitvoeren. Denk hierbij onder andere aan:

SLOPEN VAN BETONVLOER

Ons sloopbedrijf gebruikt de modernste technieken en machines voor het slopen van uw betonvloer, waarbij we de structuur rondom de betonvloer intact laten en stof en overlast tot een minimum beperken.

SLOPEN VAN TEGELVLOER

We slopen en verwijderen tegels van elke mogelijke ondergrond op een snelle en schone wijze, waardoor uw ruimte in de Hoeksche Waard direct gereed is voor de volgende stap in uw toekomstplannen.

VERWIJDEREN VAN LAAG BETON

Voor het verwijderen van een laag beton hanteert ons sloopbedrijf een methodische aanpak waarin wij preciesie combineren met kracht, terwijl we zorgen dat de onderliggende structuren niet worden aangetast.

VERWIJDEREN VAN PLAVUIZEN EN PARKETVLOEREN

Dankzij onze gespecialiseerde apparatuur en ervaren medewerkers verwijderen we effectief plavuizen en parketvloeren in de Hoeksche Waard, met aandacht voor detail en afwerking van de ondergrond.

PANDEN, HUIZEN & SCHUREN

strippen of slopen van uw WINKELpand, huis of schuur in de regio HOEKSCHE WAARD

Ons sloopbedrijf biedt een breed scala aan diensten voor de volledige sloop of renovatie van uw pand, huis of schuur in de Hoeksche Waard. Wij kunnen alle structuren volledig ontmantelen; muren, plafonds, funderingen en andere interne systemen. Ook bieden we zorgvuldige deconstructie aan, waarbij we rekening houden met mogelijke hergebruik van materialen. 

VOLLEDIG STRIPPEN VAN UW WONING OF PAND

Ons sloopbedrijf kan alles dat in uw pand aanwezig is en u er niet meer in wilt hebben zorgvuldig verwijderen en afvoeren, wat de weg weer vrijmaakt voor een soepele renovatie of herinrichting.

VOLLEDIGE SLOOP VAN UW HUIS, PAND OF STACARAVAN

Met een grondige planning en strikte naleving van veiligheids- en milieuvoorschriften zorgen onze ervaren specialisten voor een veilige en gecontroleerde sloop, zodat het terrein weer volledig vrij gemaakt kan worden.

VEILIG VERWIJDEREN VAN LEIDINGEN EN BEDRADING

Het team van ons sloopbedrijf is gespecialiseerd in het zorgvuldig demonteren van alle elektrische systemen en waterleidingen, waardoor uw pand in de Hoeksche Waard veilig achterblijft voor verdere werkzaamheden.

IN UW HUIS OF PAND

ALLE sloopklusSEN in uw HUIS OF PAND GEKLAARD DOOR ONS SLOOPBEDRIJF IN DE HOEKSCHE WAARD

Ons sloopbedrijf kan ook met elk soort sloopklus in uw huis of pand in de Hoeksche Waard aan de slag, Bijvoorbeeld in; Westmaas, Klaaswaal, Nieuw- en Zuid-Beijerland, Piershil, Maasdam, Goudswaard, Mijnsheerenland, Puttershoek en Heinenoord.

DRAAGMUUR SLOPEN

Het verwijderen van een draagmuur is een precisieklus die wij met een grondige voorbereiding en onze specialistische vaardigheden graag voor u uitvoeren. Zonder risico op schade of instorting.

SCHOORSTEEN, SCHOUW OF GASHAARD VERWIJDEREN

Ons sloopbedrijf zorgt voor de zorgvuldige sloop en afvoer van uw oude schoorsteen, schouw of gashaard in de Hoeksche Waard. Met respect voor uw pand en aandacht voor de rest van uw interieur.

KEUKEN SLOPEN

Bij het slopen van uw oude keuken zorgen wij voor een nette verwijdering van kasten, apparatuur en tegelwerk, inclusief daarbij het veilig afkoppelen en verwijderen van gas, water, en elektrische aansluitingen.

BADKAMER SLOPEN

Onze professionals gaan methodisch te werk om alle elementen in uw oude badkamer zorgvuldig te verwijderen, waardoor het sanitair, de tegels, en het leidingwerk netjes verwijderd kunnen worden.

Luchtfoto van de Hoeksche Waard

HOEKSCHE WAARD

In de omgeving van DE HOEKSCHE WAARD

Ligging Hoeksche Waard

De Hoeksche Waard is bereikbaar via belangrijke verkeersaders zoals de N217, die aansluit op de A29 naar Rotterdam, de A16 richting Dordrecht, en de N3. Andere cruciale wegen zijn de N489 en N488, die lokale verbindingen faciliteren. Connexxion biedt openbaar vervoer met diverse buslijnen, waaronder de 166, 176, 667, en 718.

Plekken in Hoeksche Waard

  • Boerderij Mariënhof, Hoeksche Waard
  • Korendijkse Slikken, Hoeksche Waard
  • Molen Windlust, Hoeksche Waard
  • Museum Hoeksche Waard
  • Natuureiland Tiengemeten, Hoeksche Waard
  • Recreatieoord Binnenmaas, Hoeksche Waard

CONTACT

Ons toegewijde team gaat graag voor u aan de slag

Neem contact op met ons sloopbedrijf voor verdere vragen, advies of een offerte op maat. 

Bel of mail ons, of laat een bericht achter bij het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

“Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z.”Pols, Oud-Beijerland