Logo Notenboom Sloop & Grondwerken

5.0/5 beoordeeld door klanten

SLOOPBEDRIJF NUMANSDORP

PROFESSIONEEL EN EFFICIËnt SLOOPWERK voOR UW PROJECT IN NUMANSDORP

In Numansdorp en de omliggende regio bieden we sloopdiensten van topkwaliteit voor diverse particuliere en zakelijke projecten. U kunt vertrouwen op onze professionaliteit bij elke sloopopdracht die we voor u uitvoeren.

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

OF ONTVANG SNEL GRATIS & VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE:

“Hele goede aannemer!  Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Heel tevreden.”
Jitske Vrolijk

REVIEWS

Wat onze klanten over ons te zeggen hebben:

Pols, Oud-Beijerland
Pols, Oud-Beijerland
Read More
Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z. Had er geen omkijken naar. Ze hebben ook de bestrating gelegd.
Anoniem
Anoniem
Read More
De offerte was was duidelijk en tegen een goede prijs. De werknemers waren zeer vakkundig en secuur. We zijn super tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Complimenten..
Merel, Maasdam
Merel, Maasdam
Read More
Erg snelle reactie, prettige samenwerking. Goed overleg mogelijk en keurig uitgevoerd werk.
Jitske Vrolijk
Jitske Vrolijk
Read More
Hele goede aannemer! Hij communiceert kort en duidelijk. Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Wij waren heel tevreden.

BETON & VLOERWERKEN

Efficiënte verwijdering van (beton)vloeren in NUMANSDORP

Onze expertise omvat het zorgvuldig verwijderen van beton en ander soort vloeren in panden, buitenruimtes, en andere locaties binnen Numansdorp. Denk hierbij onder andere aan:

SLOOP VAN BETONVLOER

We passen geavanceerde methodes en apparatuur toe om betonvloeren te demonteren, terwijl we de omgeving schoon en onbeschadigd houden.

SLOOP VAN TEGELVLOER

Tegelvloeren worden door ons snel en efficiënt verwijderd, zodat de ondergrond klaar is voor de volgende fase die u voor ogen heeft.

SLOOP VAN BETONLAAG

We zorgen voor een zorgvuldige verwijdering van betonlagen, met behoud van de integriteit van de onderliggende constructies.

VERWIJDERING VAN PLAVUIZEN EN PARKETVLOEREN

We transformeren uw ruimte door oude plavuizen en parketvloeren vakkundig te verwijderen, waarmee we de weg weg vrij maken voor een frisse start.

HUIZEN, BEDRIJFSPANDEN EN SCHUREN

Vakkundige demontage en sloop van uw huis, bedrijfspand of schuur in Numansdorp

Onze sloopdiensten in Numansdorp gaan van het gedetailleerd strippen tot aan het compleet afbreken van uw huis, bedrijfspand of schuur, Elk onderdeel van het gebouw, van de fundering tot aan het plafond, kan met uiterste precisie verwijderd worden. Waar mogelijk houden we rekening met hergebruik van de materialen. 

ALLES UIT UW WONING OF ZAAK VERWIJDEREN

Wij nemen de taak op ons om ongewenste elementen uit uw ruimte te verwijderen, waarbij elk item zorgvuldig wordt gedemonteerd en afgevoerd. Of dit nou voor een ingrijpende renovatie of een stijlvolle herinrichting is.

TOTALE SLOOP VAN AL UW GEBOUWEN

Wij bieden een deskundige sloopdienst aan voor huizen, bedrijfspanden en schuren, waarbij we veiligheid, efficiëntie en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen.

DEMONTEREN LEIDINGEN EN ELEKTRICITEIT

We ontmantelen elektrische systemen en waterleidingen in uw Numansdorpse pand met de nodige zorg en kunde, waardoor het perfect voorbereid is op de volgende fase van renovatie of verbouwing.

IN UW HUIS OF PAND

ELKE SLOOPUITDAGING IN uw WONING OF BEDRIJFSPAND IN NUMANSDORP DOOR ONS OPGELOST

In Numansdorp zijn we uw partner voor alle mogelijk denkbare sloopwerkzaamheden in zowel residentiële als commerciële panden.

DRAAGMUUR SLOPEN

Wij verwijderen nauwkeurig uw draagmuur, waardoor we ruimtelijke herindeling mogelijk maken zonder de constructieve veiligheid op het spel te zetten.

SCHOORSTEEN, SCHOUW OF GASHAARD SLOPEN

Onze experts staan in Numansdorp voor u klaar om schoorstenen, schouwen en gaskachels met precisie te demonteren, altijd met respect voor de omgeving van uw huis en inrichting.

KEUKEN SLOPEN

Ook kunnen wij zorgvuldig uw oude keuken slopen, inclusief het verwijderen van keukenkasten, apparaten en tegels, alsmede het veilig loskoppelen van gas-, water-, en elektrische voorzieningen.

BADKAMER SLOPEN

Onze specialisten pakken de ontmanteling van uw badkamer aan met uiterste zorg, waarbij we alles van sanitair tot tegels zorgvuldig demonteren.

Dorpszicht in Numansdorp

NUMANSDORP

In de omgeving van Numansdorp

Ligging Numansdorp

Numansdorp, is goed bereikbaar via de N487, die aansluit op de A29 richting Rotterdam en Bergen op Zoom. De Haringvlietbrug verbindt oostwaarts met de A29 naar de A4 en de Randstad. Connexxion verbindt inwoners door lijnen 136, 164, en 668 met steden als Rotterdam en Dordrecht.

Plekken in Numansdorp

  • Fort Buitensluis, Numansdorp
  • Haringvlietbrug, Numansdorp
  • Het Waterschapshuis, Numansdorp
  • Marina Numansdorp
  • Molen Landzicht, Numansdorp
  • Sporthal Numansdorp
  • Voetbalveld Vrijthofflaan, Numansdorp

CONTACT

Ons toegewijde team gaat graag voor u aan de slag

Neem contact op met ons sloopbedrijf voor verdere vragen, advies of een offerte op maat. 

Bel of mail ons, of laat een bericht achter bij het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

“Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z.”Pols, Oud-Beijerland