Logo Notenboom Sloop & Grondwerken

5.0/5 beoordeeld door klanten

SLOOPBEDRIJF OUD-BEIJERLAND

HOOGWAARDIG SLOOPWERK IN OUD-BEIJERLAND TEGEN EEN VOORDELIGE PRIJS

Ons sloopbedrijf in de Hoeksche Waard biedt een uitgebreid scala aan professionele sloopwerkzaamheden voor projecten in de gehele Hoeksche Waard en omstreken; waaronder Nieuw- en Zuid-Beijerland, Maasdam, Goudswaard, Piershil, Westmaas, Heinenoord, Mijnsheerenland, Klaaswaal en Puttershoek. 

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

OF ONTVANG SNEL GRATIS & VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE:

“Hele goede aannemer!  Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Heel tevreden.”
Jitske Vrolijk

REVIEWS

Wat onze klanten over ons te zeggen hebben:

Pols, Oud-Beijerland
Pols, Oud-Beijerland
Read More
Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z. Had er geen omkijken naar. Ze hebben ook de bestrating gelegd.
Anoniem
Anoniem
Read More
De offerte was was duidelijk en tegen een goede prijs. De werknemers waren zeer vakkundig en secuur. We zijn super tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Complimenten..
Merel, Maasdam
Merel, Maasdam
Read More
Erg snelle reactie, prettige samenwerking. Goed overleg mogelijk en keurig uitgevoerd werk.
Jitske Vrolijk
Jitske Vrolijk
Read More
Hele goede aannemer! Hij communiceert kort en duidelijk. Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Wij waren heel tevreden.

BETON & VLOEREN

BETON VERWIJDEREN EN UW VLOER LATEN SLOPEN IN Oud-Beijerland

In ons sloopbedrijf specialiseren we ons in het zorgvuldig en doeltreffend verwijderen van beton en diverse vloersoorten uit gebouwen, tuinen of andere ruimtes in Oud-Beijerland. Vertrouw erop dat we elke sloopopdracht met professionaliteit voor u klaren. Dit omvat, maar is niet beperkt tot:

SLOPEN VAN BETONVLOER

Ons sloopbedrijf past de nieuwste methoden en apparatuur toe voor het verwijderen van uw betonvloer, met de zorg om de omliggende structuur onbeschadigd te laten en het stof en hinder zo laag mogelijk te houden.

SLOPEN VAN TEGELVLOER

Onze methode voor het slopen en verwijderen van tegels van elke ondergrond is snel en schoon, waardoor uw eigendom in Oud-Beijerland onmiddellijk klaar is voor de volgende stap.

VERWIJDEREN VAN LAAG BETON

Ons sloopbedrijf verwijdert betonlagen met een gestructureerde aanpak die precisie met kracht combineert, zonder schade aan onderliggende structuren.

VERWIJDEREN VAN PLAVUIZEN EN PARKETVLOEREN

Met gespecialiseerde machines en ervaren werknemers verwijderen we plavuizen en parketvloeren effectief in Oud-Beijerland, met oog voor detail en nette afwerking.

PANDEN, HUIZEN & SCHUREN

Ontmantelen of afbreken van uw winkelruimte, woning of opslag in Oud-Beijerland

Ons sloopbedrijf biedt een breed scala aan diensten voor de volledige sloop of renovatie van uw pand, huis of schuur in Oud-Beijerland. Wij kunnen alles volledig verwijderen; denk aan muren, plafonds, funderingen en andere systemen, inclusief zorgvuldige deconstructie indien materiaalhergebruik gewenst is.

VOLLEDIG STRIPPEN VAN UW WONING OF PAND

Ons sloopbedrijf kan alles wat u wilt in uw pand verwijderen en afvoeren, waardoor de weg vrijgemaakt wordt voor een soepele renovatie of herinrichting.

VOLLEDIGE SLOOP VAN UW HUIS, PAND OF STACARAVAN

Met strikte naleving van veiligheids- en milieuvoorschriften zorgen onze specialisten voor een veilige en gecontroleerde sloop.

VEILIG VERWIJDEREN VAN LEIDINGEN EN BEDRADING

Ons team is gespecialiseerd in het veilig demonteren van alle elektrische systemen en waterleidingen, waardoor uw pand in Oud-Beijerland veilig achterblijft.

IN UW HUIS OF PAND

AL HET SLOOPWERK IN UW WONING OF BEDRIJFSPAND IN OUD-BEIJERLAND DOOR ONS UITGEVOERD

Voor iedere sloopopdracht binnen uw woning of zakelijke pand in Oud-Beijerland staat ons team paraat, met toewijding en expertise voor ieder project.

DRAAGMUUR SLOPEN

Het zorgvuldig verwijderen van draagmuren vereist precisiewerk, iets wat ons team met uitgebreide voorbereiding en gespecialiseerde kennis veilig voor u regelt, zonder het risico op schade aan de rest van de structuur.

SCHOORSTEEN, SCHOUW OF GASHAARD VERWIJDEREN

Voor het deskundig demonteren en afvoeren van uw oude schoorsteen, schouw of gashaard in Oud-Beijerland, behandelen we uw eigendom met zorg en behouden we de integriteit van uw interieur.

KEUKEN SLOPEN

Wij verzorgen de sloop van uw oude keuken, inclusief het zorgvuldig verwijderen van kasten, apparaten en tegels, en zorgen voor het veilig loskoppelen van gas-, water-, en elektriciteitsvoorzieningen.

BADKAMER SLOPEN

Ons team benadert de sloop van uw badkamer systematisch, met als doel elk onderdeel, van sanitair tot tegels en leidingen, nauwkeurig te demonteren en te verwijderen.

Oude Raadhuis in Oud-Beijerland

OUD-BEIJERLAND

In de omgeving van Oud-Beijerland

Ligging Oud-Beijerland

Oud-Beijerland ligt aan de rand van de Hoeksche Waard, vlak bij A29, die het noordelijk met Rotterdam en zuidelijk via de Haringvlietbrug met Brabant verbindt. De N217 geeft toegang tot Dordrecht. Het openbaar vervoer, met Connexxion-buslijnen 161, 166, en 167, verbindt het met omliggende gebieden.

Plekken in Oud-Beijerland

  • Centrum, Oud-Beijerland
  • Dorpskerk, Oud-Beijerland
  • Het Oude Raadhuis, Oud-Beijerland
  • Indië-monument, Oud-Beijerland
  • Monument ‘Vrij’, Oud-Beijerland
  • OSV Oud-Beijerland
  • Spuipark, Oud-Beijerland
  • Winkelcentrum Beijerse Hof, Oud-Beijerland

CONTACT

Ons toegewijde team gaat graag voor u aan de slag

Neem contact op met ons sloopbedrijf voor verdere vragen, advies of een offerte op maat. 

Bel of mail ons, of laat een bericht achter bij het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

“Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z.”Pols, Oud-Beijerland