Logo Notenboom Sloop & Grondwerken

5.0/5 beoordeeld door klanten

SLOOPBEDRIJF 'S-GRAVENDEEL

UITSTEKENDE SLOOPDIENSTEN IN 'S-GRAVENDEEL TEGEN EEN EERLIJK TARIEF

Onze sloopdienst in ‘s-Gravendeel staat klaar met een breed aanbod aan vakkundige sloopwerkzaamheden voor allerlei projecten door heel ‘s-Gravendeel en de nabije regio. U kunt vertrouwen op onze professionaliteit bij elke sloopopdracht die we voor u uitvoeren.

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

OF ONTVANG SNEL GRATIS & VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE:

“Hele goede aannemer!  Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Heel tevreden.”
Jitske Vrolijk

REVIEWS

Wat onze klanten over ons te zeggen hebben:

Pols, Oud-Beijerland
Pols, Oud-Beijerland
Read More
Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z. Had er geen omkijken naar. Ze hebben ook de bestrating gelegd.
Anoniem
Anoniem
Read More
De offerte was was duidelijk en tegen een goede prijs. De werknemers waren zeer vakkundig en secuur. We zijn super tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Complimenten..
Merel, Maasdam
Merel, Maasdam
Read More
Erg snelle reactie, prettige samenwerking. Goed overleg mogelijk en keurig uitgevoerd werk.
Jitske Vrolijk
Jitske Vrolijk
Read More
Hele goede aannemer! Hij communiceert kort en duidelijk. Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Wij waren heel tevreden.

BETON & VLOERWERKEN

Deskundige verwijdering van uw beton en vloer in 'S-GRAVENDEEL

In onze sloopdienst specialiseren we ons in het zorgvuldig en effectief verwijderen van beton en verschillende soorten vloeren uit gebouwen, tuinen, of andere ruimtes in ‘s-Gravendeel. Hieronder vallen onder meer:

BETONVLOEREN VERWIJDEREN

Met onze moderne technieken en machines slopen wij kundig alle soorten betonvloeren, terwijl we de omringende structuren onbeschadigd laten en overlast door geluid en stof minimaliseren.

TEGELVLOEREN VERWIJDEREN

Tegels worden door ons op een efficiënte en nette manier verwijderd van elke ondergrond, wat uw plek in ‘s-Gravendeel meteen klaarmaakt voor uw toekomstplannen. 

BETONLAGEN VERWIJDEREN

Onze vakkundige benadering combineert precisie met kracht voor het verwijderen van betonlagen, terwijl we de onderliggende structuren intact laten als dat gewenst is. 

PLAVUIZEN EN PARKET VERWIJDEREN

Met onze geavanceerde gereedschappen en deskundige medewerkers verwijderen we in ‘s-Gravendeel op efficiënte wijze plavuizen en parket, met oog voor detail en de afwerking van de ondergrond.

GEBOUWEN, WONINGEN & WINKELS

uw WINKEL, WONING of schuur IN 'S-GRAVENDEEL LATEN ONTMANTELEN OF VERWIJDEREN

Als onderdeel van onze sloopdiensten kunnen wij uw pand, woning of schuur in ‘s-Gravendeel strippen of compleet slopen. Elke structuur kunnen wij nauwkeurig verwijderen; denk aan muren, plafonds, funderingen en andere interne onderdelen. Hierbij houden we rekening met eventueel hergebruik van de materialen.

UW WINKEL OF HUIS COMPLEET STRIPPEN

Alles wat u niet meer nodig hebt in uw ruimte wordt door ons zorgvuldig verwijderd en afgevoerd, waarmee de basis wordt gelegd voor een vlotte renovatie of herinrichting.

TOTAALSLOOP VAN UW WONING, WINKEL OF ANDER PAND

Bij ons kunt u rekenen op een grondige en professionele aanpak voor de volledige sloop van uw pand – geheel veilig, efficiënt en volgens de milieunormen.

DEMONTEREN LEIDINGEN EN ELEKTRICITEIT

Vakkundig en op veilige wijze demonteren we alle elektrische en waterleiding systemen in uw pand in ‘s-Gravendeel, zodat deze geschikt is voor verdere werkzaamheden.

IN UW HUIS OF PAND

AL HET SLOOPWERK in uw WONING OF BEDRIJFSPAND IN 's-Gravendeel DOOR ONS UITGEVOERD

In ‘s-Gravendeel en omstreken staat ons sloopbedrijf voor u klaar voor iedere sloopopdracht die u heeft binnen in uw woning, winkel of kantoorpand. 

VERWIJDERING VAN DRAAGMUREN

De demontage van draagmuren vereist precisie en zorg, iets waar ons team door intensieve voorbereiding en gespecialiseerde kennis in uitblinkt. We waarborgen hierbij een veilige uitvoering zonder risico op schade.

DECONSTRUCTIE VAN SCHOORSTENEN, SCHOUWEN, OF GASHAARDEN

Voor de zorgvuldige verwijdering van uw schoorsteen, schouw, of gashaard in ‘s-Gravendeel bent u bij ons aan het juiste adres. We behandelen hierbij uw eigendom en interieur met respect.

SLOOP VAN KEUKEN

Wanneer het tijd is om afscheid te nemen van uw oude keuken, zorgen wij voor een grondige en complete verwijdering van uw keukeninrichting, inclusief het veilig loskoppelen van gas, water, en elektriciteit.

SLOOP VAN BADKAMER

Onze experts benaderen de demontage van uw badkamer systematisch, waarbij we zorgvuldig alle sanitair, tegelwerk, en leidingen verwijderen. Uw badkamer wordt netjes achtergelaten – klaar voor de volgende fase.

Hervormde kerk in 's-Gravendeel

'S-GRAVENDEEL

In de omgeving van 'S-Gravendeel

Ligging 's-Gravendeel

‘s-Gravendeel ligt aan de N217, die oostwaarts via de Kiltunnel aansluit op de A16 en Dordrechts randweg N3. Richting (noord)west verbindt het met de A29 en west Hoeksche Waard. Connexxion bedient ‘s-Gravendeel met buslijnen 166, 176, 668, en 715.

Plekken in 's-Gravendeel

  • Het Vliegend Hert, ‘s-Gravendeel
  • Sportcomplex de Trekdam, ‘s-Gravendeel
  • Sporthal de Schenkel, ‘s-Gravendeel
  • Thermen Binnenmaas, ‘s-Gravendeel
  • Ijsclub ‘s-Gravendeel
  • Zwembad de Wellen, ‘s-Gravendeel

CONTACT

Ons toegewijde team gaat graag voor u aan de slag

Neem contact op met ons sloopbedrijf voor verdere vragen, advies of een offerte op maat. 

Bel of mail ons, of laat een bericht achter bij het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

“Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z.”Pols, Oud-Beijerland