Logo Notenboom Sloop & Grondwerken

5.0/5 beoordeeld door klanten

SLOOPBEDRIJF STRIJEN

KWALITATIEF SLOOPWERK IN STRIJEN TEGEN EEN AANTREKKELIJK TARIEF

Ons sloopbedrijf in Strijen specialiseert zich in het leveren van complete en deskundige sloopdiensten voor een breed scala aan verschillende projecten binnen Strijen en de omliggende gebieden.

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

OF ONTVANG SNEL GRATIS & VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE:

“Hele goede aannemer!  Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Heel tevreden.”
Jitske Vrolijk

REVIEWS

Wat onze klanten over ons te zeggen hebben:

Pols, Oud-Beijerland
Pols, Oud-Beijerland
Read More
Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z. Had er geen omkijken naar. Ze hebben ook de bestrating gelegd.
Anoniem
Anoniem
Read More
De offerte was was duidelijk en tegen een goede prijs. De werknemers waren zeer vakkundig en secuur. We zijn super tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Complimenten..
Merel, Maasdam
Merel, Maasdam
Read More
Erg snelle reactie, prettige samenwerking. Goed overleg mogelijk en keurig uitgevoerd werk.
Jitske Vrolijk
Jitske Vrolijk
Read More
Hele goede aannemer! Hij communiceert kort en duidelijk. Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Wij waren heel tevreden.

BETON & VLOEREN

Sloop van beton en vloeren in de omgeving Strijen

In Strijen zijn we vaardig in het zorgvuldig en efficiënt verwijderen van beton en diverse soorten vloeren uit woningen, bedrijfspanden of andere locaties. U kunt op ons en onze professionele aanpak vertrouwen voor elk soort sloopopdracht, waaronder:

BETONVLOER VERWIJDEREN

Voor het zorgvuldig slopen van uw betonvloer gebruiken we de nieuwste technologieën en apparaten. Met oog voor het beschermen van aangrenzende constructies, en het beperken van stofvorming en overlast.

TEGELVLOER VERWIJDEREN

Ons team sloopt tegelvloeren van elke ondergrond op een efficiënte en schone manier, waarmee uw locatie in Strijen klaargestoomd wordt voor nieuwe ontwikkelingen.

BETONLAAG VERWIJDEREN

Voor het verwijderen van een betonlaag hanteren we een systematische aanpak die precisie met kracht combineert, waarbij we rekening houden met de onderliggende structuren.

PLAVUIZEN EN PARKETVLOEREN VERWIJDEREN

Met onze specifieke uitrusting en ervaren teamleden verwijderen we efficiënt plavuizen en parketvloeren in Strijen, met oog voor detail en de afwerking van de ondervloer.

GEBOUWEN, WONINGEN & SCHUREN

Uw winkelpand, woning of schuur in Strijen door ons ontmanteld of gesloopt

Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket voor het volledig strippen of slopen van uw pand in Strijen. Dit omvat de demontage van muren, plafonds, funderingen en andere interne constructies, met de mogelijkheid voor zorgvuldige deconstructie gericht op materiaalhergebruik.

UW WONING OF BEDRIJFSPAND VOLLEDIG GESTRIPT

Alles wat u uit uw pand verwijderd wilt hebben, wordt door ons vakkundig ontmanteld en afgevoerd, zodat we de boel weer klaarmaken voor renovatie of herinrichting.

TOTALE SLOOP VAN UW PAND

Ons gespecialiseerd teams zorgt voor een veilige en gecontroleerde sloop met inachtneming van alle veiligheids- en milieuvoorschriften, waardoor het terrein volledig wordt vrijgemaakt.

VEILIG VERWIJDEREN VAN LEIDINGEN EN BEDRADING

We zijn experts in het zorgvuldig en veilig verwijderen van elektrische installaties en waterleidingen, zodat uw pand in Strijen klaar is voor verdere werkzaamheden.

IN UW HUIS OF PAND

WIJ KLAREN ELKE SLOOPKLUS IN UW WONING OF BEDRIJFSPAND IN STRIJEN

Voor elke sloopbehoefte binnen uw woning of bedrijfspand in Strijen staan wij paraat.

VERWIJDEREN VAN DRAAGMUREN

Met nauwkeurige planning en gespecialiseerde kennis voeren wij de sloop van draagmuren voor u uit – veilig en zonder risico op schade aan uw eigendom.

DEMONTEREN VAN SCHOORSTENEN, SCHOUWEN EN GASHAARDEN

Voor de nauwkeurige sloop en het afvoeren van uw oude schoorsteen, schouw of gashaard in Strijen bieden wij een zorgvuldige en vlotte service, met oog voor de rest van uw interieur.

SLOPEN VAN KEUKEN

Ons team zorgt voor een efficiënte ontmanteling van uw oude keuken, inclusief kasten, apparaten en tegels, en verzorgt daarbij het veilig loskoppelen en verwijderen van gas-, water- en elektriciteitsvoorzieningen.

SLOPEN VAN BADKAMER

We benaderen het ontmantelen van uw oude badkamer met zorg, met als doel alle sanitair, tegels en leidingwerk keurig te verwijderen en uw ruimte weer netjes achter te laten.

Watertoren in Strijen

STRIJEN

In de omgeving van strijen

Ligging Strijen

Strijen ligt aan de N491, dicht bij de A29 voor routes naar Rotterdam en de A17 richting Roosendaal. Het dorp verbindt ook met de N217 voor directe toegang tot Dordrecht. Connexxion verzorgt het vervoer met lijnen 167 en 669, die Strijen met omliggende gebieden verbinden.

Plekken in Strijen

  • De Strijensche Golfclub, Strijen
  • Joodse Begraafplaats, Strijen
  • Lambertuskerk, Strijen
  • Moricaanse Bos, Strijen
  • Museum Het Land van Strijen
  • Watertoren van Strijen

CONTACT

Ons toegewijde team gaat graag voor u aan de slag

Neem contact op met ons sloopbedrijf voor verdere vragen, advies of een offerte op maat. 

Bel of mail ons, of laat een bericht achter bij het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

“Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z.”Pols, Oud-Beijerland