Logo Notenboom Sloop & Grondwerken

5.0/5 beoordeeld door klanten

STRATENMAKER HOEKSCHE WAARD

stratenmaker in de Hoeksche Waard voor al uw grote én kleine bestratingsklussen

Als stratenmaker in de Hoeksche Waard bieden wij veelzijdig straatwerk aan voor zowel particulieren als zakelijke klanten in ondere andere Heinenoord, Klaaswaal, Goudswaard, Nieuw- en Zuid-Beijerland, Westmaas, Maasdam, Piershil, Puttershoek en Mijnsheerenland. 

Ook verwijderen we oude bestratingen zorgvuldig en voeren we het benodigde voorbereidende grondwerk uit voor een complete, succesvolle transformatie.

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

OF ONTVANG SNEL GRATIS & VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE:

“Hele goede aannemer!  Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Heel tevreden.”
Jitske Vrolijk

REVIEWS

Wat onze klanten over ons te zeggen hebben:

Pols, Oud-Beijerland
Pols, Oud-Beijerland
Read More
Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z. Had er geen omkijken naar. Ze hebben ook de bestrating gelegd.
Anoniem
Anoniem
Read More
De offerte was was duidelijk en tegen een goede prijs. De werknemers waren zeer vakkundig en secuur. We zijn super tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Complimenten..
Merel, Maasdam
Merel, Maasdam
Read More
Erg snelle reactie, prettige samenwerking. Goed overleg mogelijk en keurig uitgevoerd werk.
Jitske Vrolijk
Jitske Vrolijk
Read More
Hele goede aannemer! Hij communiceert kort en duidelijk. Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Wij waren heel tevreden.

TERRASEN & TUINEN

Kwalitatieve bestrating van uw terras of tuin in de Hoeksche Waard

Onze stratenmakers in de Hoeksche Waard zijn gespecialiseerd in hoogwaardige bestrating en betegeling om uw buitenruimte volledig te transformeren. Of u nu op zoek bent naar een look met moderne tegels of met klassieke sierbestrating van natuursteen, wij hebben ervaring met alle mogelijke materialen; waaronder stenen, klinkers en tegels. Wij bieden onder andere: 

PARTICULIERE OPRIT BESTRATEN

Laat uw oprit in de Hoeksche Waard spreken met onze professionele bestratingdiensten, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige materialen voor een stijlvolle en toegankelijke entree van uw woning. 

TUIN OF TERRAS BESTRATEN

Onze stratenmakers bestraten particuliere tuinen en terrassen, en hebben ervaring met elk formaat tuin en elk type bestrating. En die kwaliteit ziet u terug in elke steen die we leggen.

NIEUWE AANLEG ÉN HERSTELWERK

Als stratenmaker zijn we gespecialiseerd in zowel de nieuwe aanleg van bestrating als in het herstel van verzakte of beschadigde delen van uw huidige straatwerk, zodat de levensduur verlengd kan worden.

BEDRIJFSTERREINEN

Net en duurzaAM STRAATWERK voor uw bedrijf of vereniging IN DE HOEKSCHE WAARD

Als stratenmaker leveren we kwalitatieve en duurzame bestratingen voor uw bedrijfspand of sport- en recreatievoorziening in de Hoeksche Waard, of deze nou compact is of groot (10.000 m²+). Denk hierbij aan de aanleg van paden, parkeerplaatsen en opritten die voldoen aan de functionele eisen en veiligheidsnormen van uw terrein. 

Wij bieden passende oplossingen die niet alleen een visitekaartje zijn voor uw bedrijf of vereniging, maar ook bestand zijn tegen intensief gebruik en de tand des tijds zullen doorstaan. Denk hierbij aan:

AANLEG PARKEERPLAATS

Onze stratenmakers realiseren voor u graag duurzame en robuuste parkeeroplossingen in de Hoeksche Waard die voldoen aan de behoeften van uw organisatie en bezoekers. 

BESTRATING TOEGANGSWEGEN

Wij verzorgen ook de aanleg van toegangswegen die zorgen voor een soepele en veilige toegang tot uw bedrijfsterrein of verenigingsgebouw in de Hoeksche Waard.

TERRAS EN BUITENRUIMTES

Als stratenmaker creëren we stijlvolle terrassen en buitenruimtes die zowel functioneel als uitnodigend zijn voor uw gasten, leden, of medewerkers – ontworpen om het hele jaar door van te genieten.

Luchtfoto van de Hoeksche Waard

HOEKSCHE WAARD

In de omgeving van DE HOEKSCHE WAARD

Ligging Hoeksche Waard

De Hoeksche Waard is bereikbaar via belangrijke verkeersaders zoals de N217, die aansluit op de A29 naar Rotterdam, de A16 richting Dordrecht, en de N3. Andere cruciale wegen zijn de N489 en N488, die lokale verbindingen faciliteren. Connexxion biedt openbaar vervoer met diverse buslijnen, waaronder de 166, 176, 667, en 718.

Plekken in Hoeksche Waard

  • Boerderij Mariënhof, Hoeksche Waard
  • Korendijkse Slikken, Hoeksche Waard
  • Molen Windlust, Hoeksche Waard
  • Museum Hoeksche Waard
  • Natuureiland Tiengemeten, Hoeksche Waard
  • Recreatieoord Binnenmaas, Hoeksche Waard

CONTACT

Ons toegewijde team gaat graag voor u aan de slag

Neem contact op met ons stratenmakersbedrijf in de Hoeksche Waard voor verdere vragen, advies of een offerte op maat. 

Bel of mail ons, of laat een bericht achter bij het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

“Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z.”Pols, Oud-Beijerland