Logo Notenboom Sloop & Grondwerken

5.0/5 beoordeeld door klanten

STRATENMAKER NUMANSDORP

VAKKUNDIG stratenmaker in NUMANSDORP voor UW DIVERSE BESTRATINGSBEHOEFTEN

Als uw stratenmaker in Numansdorp leveren wij een breed scala aan bestratingswerkzaamheden voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij gaan zorgvuldig te werk bij het verwijderen van bestaande bestrating en voeren alle nodige grondwerkzaamheden uit om uw buitenruimte volledig te transformeren.

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

OF ONTVANG SNEL GRATIS & VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE:

“Hele goede aannemer!  Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Heel tevreden.”
Jitske Vrolijk

REVIEWS

Wat onze klanten over ons te zeggen hebben:

Pols, Oud-Beijerland
Pols, Oud-Beijerland
Read More
Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z. Had er geen omkijken naar. Ze hebben ook de bestrating gelegd.
Anoniem
Anoniem
Read More
De offerte was was duidelijk en tegen een goede prijs. De werknemers waren zeer vakkundig en secuur. We zijn super tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Complimenten..
Merel, Maasdam
Merel, Maasdam
Read More
Erg snelle reactie, prettige samenwerking. Goed overleg mogelijk en keurig uitgevoerd werk.
Jitske Vrolijk
Jitske Vrolijk
Read More
Hele goede aannemer! Hij communiceert kort en duidelijk. Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Wij waren heel tevreden.

TERRASEN & TUINEN

PRACHTIGE BESTRATINGEN VOOR uw TERRAS OF TUIN in NUMANSDORP

Onze vakmensen in Numansdorp zijn meesters in het leggen van hoogwaardige bestrating en tegels. Of u nu een moderne of een traditionele uitstraling wilt – met onze brede ervaring in het gebruik van diverse materialen zoals natuursteen, klinkers en tegels zorgen we voor een prachtig resultaat.

OPRIT BESTRATING VOOR PARTICULIEREN

Verrijk de uitstraling van uw huis in Numansdorp met onze superieure bestratingsservice. We selecteren alleen topmaterialen om een stijlvolle entree te creëren die indruk maakt.

TUIN EN TERRAS BESTRATING

Onze deskundige stratenmakers behandelen elke tuin of terras, ongeacht de omvang, met grote zorg en aandacht voor detail om uw buitenruimte te transformeren.

ONDERHOUD EN REPARATIE VAN BESTRATING

Wij zijn niet alleen bedreven in het nieuw aanleggen van bestrating maar ook in het herstellen en onderhouden van bestaand straatwerk, zodat de levensduur verlengd kan worden.

BEDRIJFSTERREINEN

KWALITEITSSTRAATWERK VOOR BEDRIJVEN EN VERENIGINGEN IN NUMANSDORP

We bieden hoogwaardige en duurzame bestratingsoplossingen voor bedrijfspanden en faciliteiten in Numansdorp, geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakten (10.000 m²+), inclusief de aanleg van paden, parkeerplaatsen en opritten die voldoen aan uw specifieke eisen.

Onze diensten garanderen niet alleen een aantrekkelijke eerste indruk voor uw onderneming of vereniging, maar zijn ook ontworpen om intensief gebruik en de tijd te weerstaan. Dit omvat:

PARKEERTERREINEN

Laat ons duurzame en sterke parkeeroplossingen realiseren die aansluiten bij de behoeften van uw organisatie in Numansdorp en haar bezoekers.

TOEGANGSWEGEN

Ons team garandeert een gestroomlijnde entree naar uw eigendom of faciliteit, door het ontwerpen van toegangsroutes die naadloos aansluiten op de unieke eisen van uw locatie.

BUITENRUIMTES EN TERRASSEN

Ontdek hoe we functionele en gastvrije buitenruimtes ontwerpen die uitnodigen tot verblijf, passend bij het karakter van uw bedrijf of vereniging en geschikt voor gebruik door alle seizoenen heen.

Dorpszicht in Numansdorp

NUMANSDORP

In de omgeving van Numansdorp

Ligging Numansdorp

Numansdorp, is goed bereikbaar via de N487, die aansluit op de A29 richting Rotterdam en Bergen op Zoom. De Haringvlietbrug verbindt oostwaarts met de A29 naar de A4 en de Randstad. Connexxion verbindt inwoners door lijnen 136, 164, en 668 met steden als Rotterdam en Dordrecht.

Plekken in Numansdorp

  • Fort Buitensluis, Numansdorp
  • Haringvlietbrug, Numansdorp
  • Het Waterschapshuis, Numansdorp
  • Marina Numansdorp
  • Molen Landzicht, Numansdorp
  • Sporthal Numansdorp
  • Voetbalveld Vrijthofflaan, Numansdorp

CONTACT

Ons toegewijde team gaat graag voor u aan de slag

Neem contact op met ons stratenmakersbedrijf voor verdere vragen, advies of een offerte op maat. 

Bel of mail ons, of laat een bericht achter bij het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

“Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z.”Pols, Oud-Beijerland