Logo Notenboom Sloop & Grondwerken

5.0/5 beoordeeld door klanten

STRATENMAKER 'S-GRAVENDEEL

stratenmaker in 'S-GRAVENDEEL VOOR ALLE SOORTEN BESTRATINGSPROJECTEN

Als uw deskundige stratenmaker in ‘s-Gravendeel, leveren we vakbekwaam straatwerk voor zowel particulieren als bedrijven in de omgeving ‘s-Gravendeel. We leveren het totaalpakket: van het vakkundig verwijderen van oude bestrating, tot aan het uitvoeren van bijhorend grondwerk en het leggen van de nieuwe bestrating. 

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

OF ONTVANG SNEL GRATIS & VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE:

“Hele goede aannemer!  Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Heel tevreden.”
Jitske Vrolijk

REVIEWS

Wat onze klanten over ons te zeggen hebben:

Pols, Oud-Beijerland
Pols, Oud-Beijerland
Read More
Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z. Had er geen omkijken naar. Ze hebben ook de bestrating gelegd.
Anoniem
Anoniem
Read More
De offerte was was duidelijk en tegen een goede prijs. De werknemers waren zeer vakkundig en secuur. We zijn super tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Complimenten..
Merel, Maasdam
Merel, Maasdam
Read More
Erg snelle reactie, prettige samenwerking. Goed overleg mogelijk en keurig uitgevoerd werk.
Jitske Vrolijk
Jitske Vrolijk
Read More
Hele goede aannemer! Hij communiceert kort en duidelijk. Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Wij waren heel tevreden.

TERRASEN & TUINEN

TOPKWALITEIT BESTRATING VOOR UW TUIN OF TERRAS IN 'S-GRAVENDEEL

Onze vakmensen in ‘s-Gravendeel zijn experts in het leggen van hoogwaardige bestrating en tegelwerk, waarmee we uw buitenruimte een volledige metamorfose geven.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een eigentijdse of traditionele stijl – met een breed scala aan materialen zoals tegels, klinkers en natuursteen, realiseren we uw droomtuin of -terras. Onze diensten bestaan uit:

OPRIT BESTRATEN VOOR PARTICULIEREN

Verfraai uw entree in ‘s-Gravendeel aan de hand van onze bestratingsdiensten, waarbij we gebruikmaken van materialen van topkwaliteit – voor een elegante en functionele oprit.

TUINEN EN TERRASSEN BESTRATEN

Ervaring met tuinen en terrassen van elk formaat en type maakt ons uw ideale partner voor bestratingswerkzaamheden voor uw tuin of terras. Ons vakmanschap is zichtbaar in elke gelegde steen.

OUDE BESTRATING HERSTELLEN

Wij zetten onze expertise niet alleen in voor nieuwe bestratingsprojecten maar ook voor de reparatie en onderhoud van bestaand straatwerk, waarbij we de levensduur kunnen verlengen.

BEDRIJFSTERREINEN

KWALITATIEVE EN DUURZAME BESTRATINGEN VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES IN 'S-GRAVENDEEL

Wij leveren robuuste en kwalitatieve bestratingsoplossingen voor elke locatie in ‘s-Gravendeel – van bedrijfsgebouwen tot aan sport- en vrijetijdscomplexen. Dit doen we voor zowel kleine als grote terreinen.

Wij garanderen straatwerk dat niet alleen de uitstraling van uw organisatie naar een hoger niveau tilt, maar dat ook ontworpen is om de uitdagingen van zowel frequent als langdurig gebruik moeiteloos te weerstaan.

AANLEG PARKEERPLAATSEN

Wij staan klaar om in ‘s-Gravendeel stevige en strakke parkeervoorzieningen te bestraten die aansluiten bij de wensen van uw organisatie en uw bezoekers.

AANLEG (TOEGANGS)WEGEN

De bestrating van veilige en efficiënte toegangswegen tot uw bedrijfsterrein of clubgebouw in ‘s-Gravendeel behoort ook tot onze dienstverlening.

BESTRATING VAN BUITENRUIMTES EN TERRASSEN

Voor uw gasten, leden of personeel creëren wij aantrekkelijke en praktische buitenruimtes en terrassen, perfect voor gebruik gedurende het hele jaar.

Hervormde kerk in 's-Gravendeel

'S-GRAVENDEEL

In de omgeving van 'S-Gravendeel

Ligging 's-Gravendeel

‘s-Gravendeel ligt aan de N217, die oostwaarts via de Kiltunnel aansluit op de A16 en Dordrechts randweg N3. Richting (noord)west verbindt het met de A29 en west Hoeksche Waard. Connexxion bedient ‘s-Gravendeel met buslijnen 166, 176, 668, en 715.

Plekken in 's-Gravendeel

  • Het Vliegend Hert, ‘s-Gravendeel
  • Sportcomplex de Trekdam, ‘s-Gravendeel
  • Sporthal de Schenkel, ‘s-Gravendeel
  • Thermen Binnenmaas, ‘s-Gravendeel
  • Ijsclub ‘s-Gravendeel
  • Zwembad de Wellen, ‘s-Gravendeel

CONTACT

Ons toegewijde team gaat graag voor u aan de slag

Neem contact op met ons stratenmakersbedrijf voor verdere vragen, advies of een offerte op maat. 

Bel of mail ons, of laat een bericht achter bij het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

“Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z.”Pols, Oud-Beijerland