Logo Notenboom Sloop & Grondwerken

5.0/5 beoordeeld door klanten

STRATENMAKER STRIJEN

VAKKUNDIGE stratenmaker in STRIJEN voor DIVERSE BESTRATINGSWERKZAAMHEDEN

Als uw betrouwbare stratenmaker bieden we in Strijen een breed scala aan bestratingsdiensten aan, gericht op zowel de particuliere als de zakelijke markt. We verwijderen ook oud straatwerk met precisie, en zorgen voor het essentiële grondwerk dat nodig is voor uw nieuwe bestrating.

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

OF ONTVANG SNEL GRATIS & VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE:

“Hele goede aannemer!  Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Heel tevreden.”
Jitske Vrolijk

REVIEWS

Wat onze klanten over ons te zeggen hebben:

Pols, Oud-Beijerland
Pols, Oud-Beijerland
Read More
Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z. Had er geen omkijken naar. Ze hebben ook de bestrating gelegd.
Anoniem
Anoniem
Read More
De offerte was was duidelijk en tegen een goede prijs. De werknemers waren zeer vakkundig en secuur. We zijn super tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Complimenten..
Merel, Maasdam
Merel, Maasdam
Read More
Erg snelle reactie, prettige samenwerking. Goed overleg mogelijk en keurig uitgevoerd werk.
Jitske Vrolijk
Jitske Vrolijk
Read More
Hele goede aannemer! Hij communiceert kort en duidelijk. Hij komt zijn afspraken na. De klus was efficiënt en netjes uitgevoerd. Wij waren heel tevreden.

TERRASEN & TUINEN

HOOGWAARDIGE AANLEG VAN UW TERRAS OF TUIN IN STRIJEN

Onze vaklieden in Strijen zijn meesters in de kunst van bestrating en tegelwerk, waarmee we uw buitenruimte een complete metamorfose kunnen geven. Of u nu de voorkeur geeft aan een moderne uitstraling met tegels of een meer traditionele stijl met natuursteen sierbestrating. Ons aanbod omvat:

OPRIT BESTRATING VOOR PARTICULIEREN

Transformeer uw entree in Strijen met hoogwaardige bestratingsdiensten, uitgevoerd met topmaterialen voor een elegante en functionele toegang tot uw huis.

BESTRATING VAN TUINEN EN TERRASSEN

Of het nu gaat om het bestraten van een privétuin of terras, onze experts weten raad met elke omvang en type bestrating. Ons vakmanschap is zichtbaar in elke gelegde steen.

NIEUWE BESTRATING EN REPARATIE

We zijn niet alleen vaardig in het leggen van nieuwe bestrating maar ook in het herstellen van verzakkingen of schades in uw bestaande bestrating, waardoor u hier weer mee vooruit kan. 

BEDRIJFSTERREINEN

KWALITATIEF EN DUURZAAM STRAATWERK VOOR BEDRIJVEN EN VERENIGINGEN IN STRIJEN

We bieden eersteklas en langdurige bestratingsoplossingen voor uw bedrijfsgebouw of voor sport- en recreatievoorzieningen in Strijen, of het nu gaat om een klein of uitgestrekt oppervlak. 

Onze oplossingen dienen niet alleen als een visitekaartje voor uw organisatie maar zijn ook bestand tegen veelvuldig gebruik en alle weersomstandigheden. We bieden onder andere:

AANLEG VAN PARKEERPLAATS

Voor duurzame en stevige parkeerfaciliteiten in Strijen die tegemoetkomen aan de eisen van uw bedrijf en zijn bezoekers, kunt u op ons rekenen.

AANLEG VAN TOEGANGSWEGEN

Wij zorgen voor de aanleg van toegangswegen die een vlotte en veilige entree naar uw bedrijfspand of clubhuis in Strijen garanderen.

TERRASSEN EN BUITENRUIMTES

We ontwerpen en realiseren functionele, aantrekkelijke terrassen en buitenruimtes die uitnodigend zijn voor uw gasten, leden of werknemers, en die geschikt zijn voor gebruik gedurende alle seizoenen.

Watertoren in Strijen

STRIJEN

In de omgeving van strijen

Ligging Strijen

Strijen ligt aan de N491, dicht bij de A29 voor routes naar Rotterdam en de A17 richting Roosendaal. Het dorp verbindt ook met de N217 voor directe toegang tot Dordrecht. Connexxion verzorgt het vervoer met lijnen 167 en 669, die Strijen met omliggende gebieden verbinden.

Plekken in Strijen

  • De Strijensche Golfclub, Strijen
  • Joodse Begraafplaats, Strijen
  • Lambertuskerk, Strijen
  • Moricaanse Bos, Strijen
  • Museum Het Land van Strijen
  • Watertoren van Strijen

CONTACT

Ons toegewijde team gaat graag voor u aan de slag

Neem contact op met ons stratenmakersbedrijf voor verdere vragen, advies of een offerte op maat. 

Bel of mail ons, of laat een bericht achter bij het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chris Notenboom eigenaar Notenboom Sloop & Grondwerken

Eigenaar - Notenboom Sloop & Grondwerken

“Erg prettig bedrijf. Werken hard. Regelen alles van A tot Z.”Pols, Oud-Beijerland